Artikler

Lyskroppen: Nøglen til at slippe traumer og aktivere dit kosmiske potentiale

I denne artikel vil jeg dykke ned i, hvordan lyskroppen kan blive en kraftfuld ressource til at slippe gamle traumer og mønstre, både på individuelt og kollektivt niveau.

Du vil opdage, hvordan solar plexus kan transformeres fra at være et center for egoenergi til en kosmisk portal, der forbinder dig med universets højere frekvenser.


I en tid, hvor menneskeheden kollektivt løfter sin frekvens, åbner vi os for nye muligheder for healing og transformation. Et centralt aspekt af denne transformation er vores lyskrop – en magisk og kraftfuld del af vores energisystem, der kan hjælpe os med at bryde fri af gamle, begrænsende mønstre og tunge følelser. Dette inkluderer ikke kun personlige traumer, men også de kollektive traumer, som præger vores fælles bevidsthed.


Lyskroppen: Vores kosmiske forbindelse
Lyskroppen er en energetisk struktur, der strækker sig ud over vores fysiske krop og integrerer flere lag af vores bevidsthed og energi. Den er tæt forbundet med vores evne til at hente kosmisk energi og frekvenser ind i vores daglige liv. Vores lyskrop fungerer som en bro mellem vores fysiske krop og vores højere bevidsthedslag – en forbindelse til universets større kosmiske strømme, som vi nu har mulighed for at integrere på et dybere niveau.

Tidligere har mange af os arbejdet med vores chakrasystem som en central metode til healing og selvudvikling. Men jeg har oplevet, at vi nu er i gang med at bevæge os ud over chakrasystemet. I stedet for at arbejde med individuelle chakraer som separate energicentre, begynder vi at aktivere et nyt energetisk holdepunkt i solar plexus. Dette nye center bliver en slags indre sol, som vi kan trække på for at hente kosmiske frekvenser ind i vores energifelt.


Solar Plexus: Fra egoenergi til kosmisk portal
Traditionelt har solar plexus været forbundet med vores ego og individualitet. Det er centret for vores personlige ønsker og oplevelsen af at være et “mig”  og et individ adskilt fra resten. Men i takt med at vi bevæger os ind i en højere frekvens, begynder solar plexus at udvikle sig til noget langt større. Vi aktiverer det som et nyt magnetisk center, der kan trække energier fra den kosmiske sol ind i vores system. Dette område, som også inkluderer kernepunktet ved brystbenet, fungerer ikke længere blot som et center for egoenergi, men som en portal til kosmisk energi.
Solar plexus bliver dermed et “nulpunkt,” en energimæssig portal, som smelter sammen med hjerteenergien, og hvor vi forbinder os med universets skaberkraft. Dette nulpunkt er essentielt for at opnå en balanceret forbindelse mellem vores fysiske krop og lyskrop, og det skaber en bro til de højere kosmiske frekvenser. Når vi åbner for denne portal, begynder vi at hente guddommelige energier ind, som ikke blot transformerer vores individuelle energifelt, men også hjælper os med at forbinde os med det større kosmiske netværk.
Dette skift i solar plexus fra at være centret for vores individuelle vilje til at blive en portal for kosmisk energi markerer en ny æra for os som mennesker. Vi træder ud af egoets begrænsninger og ind i en højere bevidsthed, hvor vi forbinder os med vores oprindelige kosmiske natur. Dette nulpunkt i solar plexus bliver kilden til vores indre sol og en central kraftkilde for vores lyskrop.


Lyskroppen som holdepunkt i mønsterbrydning
En af de vigtigste roller, som lyskroppen spiller, er at være det nye holdepunkt for os, når vi står midt i mønsterbrydning. Mønstre – hvad enten de er følelsesmæssige, mentale eller fysiske – er ofte dybt rodfæstede i vores energifelt, skabt af tidligere erfaringer og kodninger, vi har båret med os gennem livet, eller måske endda fra tidligere inkarnationer. Disse mønstre kan føles som tunge magneter, der holder os fast i gamle tankemønstre og adfærd.
Når vi arbejder med lyskroppen, begynder vi at opløse disse gamle mønstre. I stedet for at fokusere på at “løse” problemerne eller “fjerne” traumet på en traditionel måde, arbejder vi med at bringe en ny frekvens ind i vores system. Denne nye frekvens, som kommer fra den kosmiske sol og aktiveres i solar plexus, begynder at “overskrive” de gamle kodninger i vores energifelt.
Lyskroppen bliver dermed et centralt holdepunkt, når vi skal slippe dele af os selv, som ikke længere tjener os. Det er den struktur, der hjælper os med at bevæge os fra gamle, fastlåste mønstre og ind i nye tilstande af væren. Det handler ikke om at fjerne noget, men om at lade det gamle naturligt miste sin kraft, fordi vi introducerer en højere, mere balanceret energi.


Kosmisk resonans og samklang
Denne proces, som jeg kalder “samklangsprincippet,” er nøglen til at forstå lyskroppens kraft. Når vi aktiverer vores lyskrop, begynder vi at skabe en ny energetisk samklang i vores system. Dette betyder, at alle lagene i vores energikrop – det mentale, fysiske, følelsesmæssige og eteriske – begynder at smelte sammen og arbejde i harmoni. Vi bevæger os fra at have et splittet energifelt, hvor forskellige lag af os selv arbejder i modstrid med hinanden, til at blive en helhed, hvor vores energifelt er centreret omkring lyskroppens kraft.
Lyskroppen skaber også en ny form for kommunikation i vores system. Vi begynder at hente downloads fra den kosmiske bevidsthed på en mere naturlig og flydende måde. Dette betyder, at vi ikke længere er afhængige af at “lære” gennem lineære metoder, men i stedet kan vi hente viden og visdom direkte fra vores højere selv og det kosmiske felt.


At slippe kollektive traumer og frygtprogrammer
Et af de mest markante skift, jeg har oplevet, er hvordan lyskroppen kan hjælpe os med at slippe kollektive traumer. Vi lever i en tid, hvor frygt og stress er kodet dybt ind i vores kollektive bevidsthed. Vores nervesystemer er ofte overstimulerede, og vi føler os fanget i et overlevelsesmønster. Når vores nervesystem er stresset, bliver det svært for os at integrere de højere frekvenser fra lyskroppen.

Men når vi arbejder med lyskroppen som vores holdepunkt, begynder vi at få adgang til en ny form for ro og balance. Lyskroppen fungerer som en modstandskraft mod de gamle frygtprogrammer og hjælper os med at skabe et nyt center for vores væren – et center, der er baseret på kosmisk kærlighed og resonans frem for frygt og overlevelse.

Dette er nøglen til at slippe kollektive traumer. Når vi forbinder os med vores lyskrop, begynder vi at danne et nyt energinetværk af lys, der forbinder os med hinanden gennem vores fælles lys, snarere end vores fælles traumer. Dette er en vej til at skabe en ny virkelighed, hvor vi ikke længere er fastlåst i de gamle mønstre, men i stedet vibrerer på en højere frekvens af kærlighed, fred og balance.


En invitation til forvandling
Lyskroppens kraft er en dyb kilde til transformation, og vi står nu over for en enestående mulighed for at aktivere denne kraft i os selv. Ved at forbinde os med vores lyskrop kan vi slippe gamle mønstre, kollektive traumer og skabe et nyt holdepunkt for vores væren som kosmiske væsener. Dette er en invitation til at træde ind i en højere bevidsthed, hvor vi ikke længere er begrænset af tid og rum, men i stedet forbinder os med universets skaberkraft og vores egen indre sol.

Synes du denne artikel var spændende, så kunne min onlineklub for ny bevidsthed måske være noget for dig.

Den 8. oktober holder jeg et foredrag i København om dette emne, og du kan deltage både fysisk eller online:
Foredrag København – Din indre sols kraft

Foredrag København – Din indre sols kraft

by
1020 1020 people viewed this event.

Foredraget streames også, så du kan deltage både fysisk og online.
Arrangør: Teosofisk Forening København

Hvad skal der til for, at vi som mennesker kan lægge de gamle mønstre bag os, og i stedet begynde at opleve en større samhørighed?
Vi lever i en tidsalder, hvor en ny kosmisk bevidsthed pibler frem hos rigtigt mange mennesker. En kosmisk bevidsthed, som netop bringer en grundlæggende følelse af samhørighed med sig.

Jeg oplever bl.a. denne udvikling som healer, hvor jeg har erfaret, at energikroppen begynder at reagere og udvikle sig anderledes – at frekvensen under healing har ændret sig og stort set har et formål: At aktivere den indre sol og lyskroppen.

Det fortæller jeg om på dette foredrag, hvor disse erfaringer kobles sammen med kvantehealing og en igangværende evolution fra Homo Sapiens til Homo Luminous.
Foredraget bliver en rejse med lyset fra den kosmiske sols frekvenser til dine celler og en aktivering af din lyskrop – det ekstra lag i auraen, som har afgørende betydning for menneskehedens fremtid.
Det hele pakkes ind i godt humør, hverdagseksempler og en portalåbning, så budskabet kan mærkes helt ind i cellerne.

Link til tilmelding og yderligere information:
https://teosofiskforening.dk/begivenhed/din-indre-sols-kraft-om-din-lyskrops-betydning-og-kvantehealingens-frekvens-foredrag-ved-line-rune-balling/

 

Date And Time

10-08-2024 - 19:00 to
10-08-2024 - 21:30
 

Event Category

Share With Friends

Line Rune Balling

Underviser i kvantehealing og energimedicin.
Forfatter og healer.
Indehaver af Institut for healing og ny bevidsthed

Anbefalede artikler